Geriljasommer

Grinebilde fra siste barnehagedag for eldstemann ? Mye som skjer i både indre og ytre liv i 2018!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere, når jeg har lest setninger som «Jeg har vært litt stille på bloggfronten i det siste», har jeg ofte tolket dithen at «jeg har ingenting å skrive hjem om». Jeg spiser fordommene mine til frokost i dag, for det er i hvert fall ikke tilfelle i mitt liv.

Jeg vil ta sommerferie nå og finne ut hvordan jeg vil bruke denne plattformen som blogging er.

Det har vært gøy og interessant å eksperimentere med innhold og design i noen måneder nå, og jeg vil ta en pause i sommer for så å starte opp igjen til høsten. Jeg vil bruke mer tid på å finne ut hvordan jeg vil formidle hvor viktig alle parter i adopterte, foster- og donor-relasjonene er og hvordan jeg kan gjøre det mest mulig relaterbart over hele fjøla. Lett for meg å si at jeg har et tema og en brann som alle kan kjenne seg igjen i når jeg står i startgropa og først nå endelig har skjønt at det er sosial relasjonsentreprenør jeg er…! Jeje. Alt har sin tid. Kall meg bare relasjonsforsker, du. I’m okay with that.

Feirer et gyldent halvår med dette gylne gjensynet med ei gylden fotballdrakt fra et lag jeg så spille i det gylne år 2007. Gjenbrukt er velbrukt ????

Les gjerne om igjen de innleggene jeg har skrevet til nå. Spesielt anbefaler jeg innlegget om geriljahjertet Jørgen. Det gir meg sykt mye håp for hverdagsmirakler og andre umuligheter ????

Helt stille blir jeg jo aldri??? Du kan jo komme på sommerkonserten på Voll Ysteri torsdag 5.juli kl.20.00. Min nyeste musikkrelasjon Arild Aanensen joiner på gitar og vi lover seriøst god stemning. Arilds jobbsøknad til meg var forresten å spille inn en sang jeg skrev sammen med Alien Ken (Ken Ove G. Johansen) og legge den ut på Instagram. Genial søknad!! Nesten som han geniale ølbryggerens CV var å levere en kasse med øl til bryggeriet han ville jobbe i. I’m lovin’ it ???? Sangen heter forresten «You» og finnes overalt hvor musikk kan streames. Aleksander With har også en versjon av låta, hvis du vil høre den med mannestemme heller?

Uansett! Ses vi???‍♀️

Arild Aanensen og undertegnede på sjekken av lyd/lokale på Voll Ysteri (skal sies at jeg har på to lag med gensere, what was l thinking, haha!) Vel møtt torsdag 5.juli kl.20! De vil ha åpen kafé fra kl 15-18, så kom gjerne da også ??☕ (foto: Hanna)

Ellers har jeg noen flere låter ute på iTunes og Spotify. Ifølge enkelte er «Jentå i speilet» og «Free» to perfekt «bare aller siste låt før jeg skal sove»-sang. Dette til info?

Peace and love til alle dere geriljahjerter der ute, dere som holder håpet høyt midt i håpløsheten, dere frø som overlever i knusktørr jord, dere som finner opp nye språk når ordene ikke strekker til. Og dere som møter oss der vi er. I salute you and your emotional intelligence????

På gjensyn ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *